Musica

Mas-Musica verzorgt feesten in alle soorten en maten. Hieronder een kleine greep uit onze specialiteiten:

Bruiloft

"De mooiste dag van jullie leven", de bruiloft. Mas-Musica zorgt al jaren voor de knallende omlijsting! Jong en oud op de dansvloer en super muziek. Het 'oja' effect bij het horen van de lekkerste muziek is hoog. Er is van alles mogelijk. Wij regelen alles op het gebied van licht en geluid. Jullie bruiloft wordt een TOP feest!!

Bedrijfsfeest/evenement

Ieder bedrijfsfeest of bedrijfsborrel is anders. Bij Mas-Musica bent u op de juiste plek voor heerlijke achtergrond muziek (jazz/funk), een knalfeest of een spetterend einde van de dag!. De mogelijkheden zijn oneindig! Neem contact op en laat je verrassen!

Losse DJ Boeking

Naast de totaal pakketten zijn Daan en Ser-V ook los te boeken. Dit betekent dat ze inzetbaar zijn in café's, discotheken en allerhande feesten. Het betreft hier alleen de dj, dus zonder apparatuur. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Deejays

Mas-Musica fungeert ook als dj-boekingskantoor. Ons team (la banda mas-musica) van ervaren en enhousiaste dj's is inzetbaar op allerlei plaatsen. Mas-Musica is op dit moment verantwoordelijk voor de dj planning van zaken als Café Bruxelles (Breda), Parc (Breda), het Chassé Theater, Front (Breda) en Havana (Den Haag).

Wij hebben de beschikking over top dj's.